Benzaiten Tréning

„A valódi tudáshoz nincs rövid út”

Amiben segítünk ....

2016. augusztus 16. 18:10 - Benzaiten Tréning


keys-magnify.pngÖNISMERET ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTÉS:


Ez a legrugalmasabb tréningünk, ahol önismereti játékokon és gyakorlatokon keresztül a résztvevők feltárhatják erősségeiket és fejlesztésre váró rejtett készségeiket, majd tanácsadás és egyénre szabott feladatok révén segítjük őket céljuk eléréséhez.

 

 

 

acarpsm.jpgASSZERTIVITÁS ÉS
ERŐSZAKMENTES KOMMUNIKÁCIÓ:Az adás és kapás folyamatának elsajátítása önérvényesítés, valamint mások jogainak tiszteletben tartása által. Nemet mondás, kérés, kritika adása és fogadása a főbb témakörök ezen a tréningen. 

 

 

11007742_866840766695139_6485256845249651000_n.jpgSTRESSZKEZELÉS,
BURN OUT MEGELŐZÉS:

 

A minket érő mindennapi nyomást tekinthetjük vérpezsdítő, motiváló feszültségnek, vagy megbetegítő, kibírhatatlan stressznek. Csoportjainknak három célja van: pszichoedukáció a burn out és a súlyos stressz tüneteinek felismeréséről; stresszekezelő technikák (relaxáció, meditáció, életmódváltás) megtanítása; illetve magáról a stresszről kialakult kép átkeretezése.

 

 

 

asszertivitas.jpgKONFLIKTUSKEZELÉS:

Személyközi konfliktusok az érdekütközések miatt bármilyen szociális helyzetben előfordulhatnak. A foglalkozások során feltárjuk a konfliktusok hátterét, különböző megoldási lehetőségeket ajánlunk, valamint olyan készségeket tanítunk a résztvevőknek, hogy a későbbiekben segítség nélkül sikeresen oldhassák meg a hasonló problémákat.

 

 

eq.jpgÉRZELMI KOMMUNIKÁCIÓ,
EMPÁTIA 

Érzelmi intelligenciánk (EQ) fejlesztésével sokkal sikeresebbek lehetünk magánéletünkben és karrierünkben egyaránt. Fejlesztéseink során főleg a résztvevők belső lelki kompetenciáira építkezünk. Megmutatjuk, hogyan tudják beleélni magukat a másik helyzetébe, még akkor is ha nyomás alatt vannak, így segítve őket az empátia által egy hatékony és békés konfliktuskezelési, stresszcsökkentő és kommunikációs módszerhez. 

 

 

 

 

feng-shui-kulcs-200x300.pngVERBÁLIS ÉS NON -
VERBÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

 

Résztvevőink elsajátíthatják a kommunikáció minden elméleti és gyakorlati csínját-bínját. A fellépésük és megnyilvánulásuk magabiztos lesz minden szituációban. Érzelemkifejezés, önkifejezés, mások üzeneteinek értelmezése, manipulációk kezelése tartoznak főleg ebbe a témába. 

 

 

 

csapatepites.jpgCSAPATÉPÍTÉS,
MOBBING KEZELÉSE:


A szervezeti hatékonyság a jó munkahelyi légkörtől és a sikeres csapamunkától is függ. Csapatépítő tréningjeinken játékos gyakorlatok és közös élmények által építjük ki a dolgozók között a bizalmat, együttműködést és kollegalitást.

 

 


art-of-harmony-a-harmonia-muveszete-kepes-falinaptar-2015-go-fa-h128_03_1.jpgBEILLESZKEDÉST SEGÍTŐ TRÉNING
KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÓKNAK


Az egész világra kiderjedő emberi tapasztalatok, mint például a érzelmekkel való kapcsolat, a nyelvi és non-verbális kommunikáció használata, tabuk és hitek, vallások, gondolkodásmódok és szokások kultúránként változhatnak. Mi e különbözőségek áthidalására adunk támpontokat, segédleteket, hogy “megfejthetővé” váljunk a hazánkban dolgozó vagy tanulmányokat folytató külföldiek számára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichogourmet.blog.hu/api/trackback/id/tr710415882