Benzaiten Tréning

„A valódi tudáshoz nincs rövid út”

A nagy lépések

2015. november 04. 09:03 - Benzaiten Tréning

Önmegvalósítás:

sokat halljuk ezt a szót és mivel nagyon gyakran találkozunk vele lassan elveszti igazi jelentését. Pedig fontos ez mindenki számára. Az önmegvalósítás folyamatos emlegetése valahogy összemosódott a törtetéssel az arroganciával.

feather-406761_1920.jpg
A kérdés az,hogy lehet az önmegvalósítás negatív jelentését,manapság pozitívvá formálni?

 

 

Többen több fajta módon állunk hozzá a kérdéshez.Van, akinek az önmegvalósítás egy szellemi tevékenységet jelent,ide tartozik az hogy ők az „inspirációt”, a „kihívást” értik az önmegvalósítás alatt. Van azonban olyan ember, aki egy érzelmi bevonódást él meg ilyenkor, és úgy látja hogy az önmegvalósítás helyzete egyszerűen szólva egy "izgalmi" és felfokozott hangulatot hoz magával,amit érdemes megélni.

Összefoglalva az önmegvalósítás szinte mindenkinek más jelent. A magánéletben, a munka világában az emberek önmegvalósításra törekszenek, a maguk szintjén és a maguk eszközeivel. Az önmegvalósítás a személyiség kiteljesítése, vagyis azzá válni, amire a legjobban képesek vagyunk és amikre adottságaink lehetőséget adnak. Az önmegvalósítás nem más, mint céljaink közül azoknak a céloknak az elérése, amelyek boldoggá tesznek, amelyek irányt és értelmet adnak életünknek.

11921686_977912998932998_4548284294829635013_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichogourmet.blog.hu/api/trackback/id/tr298049356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása